Asiakaskokemukset

Nainen 32v -Personal training valmennus

"Yksi parhaista päätöksistä elämässäni on ollut palkata PT! Jos ei panosta ja käytä rahojaan omaan hyvinvointiin, niin mihin sitten? Kiira on huippu PT; motivoiva, tiukka (tuloksia tulee!), kannustava, ystävällinen ja toiveen huomioon ottava. Kiira on saanut mut nauttimaan liikunnasta ja nostanut mut ”next levelille” kuntosalilla. Lähden joka kerta treeneistä hymy korvissa!"

Ritva 64v -Personal training valmennus

"Minulla oli iso kynnys kuntosalitreenin aloittamiseen. Aluksi lähdimme kuntouttamaan kipeää olkapäätäni, mutta kipujen lieventyessä tavoite muuttui lihasvoiman ylläpitämiseen. Kiira on ammattitaidollaan ja empatiallaan häivyttänyt treenikauhut ja nykyään harjoittelu kuuluu osana viikoittaista kuntoani, sekä elämänlaatuani parantavana asiana. Kiiran kannustus rohkaisee yrittämään aina hieman enemmän ja kokeilemaan rajoja turvallisesti. Suosittelen kaikille valmennusta iästä riippumatta!"

Minttu 37 & Anne 40 -PT Duo valmennus

"Kiira ottaa ihanasti treeneissä huomioon sen hetkisen fiiliksen ja kunnon. Kiiran ohjauksessa huomaa usein ylittävänsä itsensä ja tulee iloiseksi, että lähti treeneihin. Kiireisimpienkin ruuhkavuosien keskellä olemme onnistuneet sopimaan viikottaiset duo-treenit ja tuloksiakin on tullut. Duo treeneissä on hauska treenata ystävän kanssa ja samalla kynnys salille lähteä madaltui. Kuntosalin lisäksi olemme treenanneet myös ulkona. Kiiran treenit ovat todella monipuolisia, innostavia ja inspiroivia!"

Carita 34v -Bootcamp, pienryhmätreenit

"Keräsimme kaveriporukan, jolle Kiira piti 10 kerran bootcampin ulkotreeneinä. Tarkoituksenamme oli treenata hyvällä fiiliksellä kavereiden kesken ja saada vaihtelua ja tehoa perinteisiin sisällä pidettäviin ryhmäliikuntatunteihin. Treenit olivat tehokkaita ja monipuolisia ja joka kerta treeneistä jäi hymy huulille! Saimme itse vaikuttaa tuntien sisältöihin esittämällä etukäteen toiveita seuraavan treenin sisällöstä. Kiira toteutti toiveemme erinomaisesti ja hän osasi hyödyntää treenipaikkojemme "luonnolliset treenivälineet". Teimme porrastreenejä portaissa, ylämäkispurtteja puiston mäessä ja hyödynsimme lihaskuntoliikkeissä jopa puiston betonipenkkejä. Kiiran kekseliäisyys ja mieletön osaaminen ja innostaminen valmentajana teki porukkaamme vaikutuksen ja nyt suunnittelemmekin jo uutta bootcampiä Kiiran kanssa! Parasta bootcampissä oli treenien tehokkuus yhdistettynä ihanan pirteään ja tsemppaavaan fiilikseen ja vieläpä raikkaassa ulkoilmassa! Super bootcamp Kiiran kanssa, suosittelen!"