5&10km JUOKSUVALMENNUS

129,00 

KK12 Juoksuvalmennus on 12vko kestävä ammattilaisten laatima kokonaisuus, jonka tavoitteena on parantaa juoksukuntoa. Valmennus keskittyy 5&10KM harjoitteluun. Valmennus sopii sinulle, jos takanasi ei ole vielä paljon juoksu kokemusta tai haluat saada juoksu rutiinia arkeesi ja kehittää kestävyyskuntoasi seuraavalle levelille!

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

KK12 JUOKSUVALMENNUS on nimensä mukaan 12vko kestävä kokonaisuus,  jonka tavoitteena on parantaa kestävyyskuntoa. Valmennus keskittyy  5&10km  matkojen saavuttamiseen. Kokonaisuus sopii sinulle, jos takanasi ei ole vielä paljon juoksukokemusta tai haluat saada juoksu rutiinia arkeesi ja kehittää kestävyyskuntoasi seuraavalle tasolle!

KK12 juoksuvalmennus sisältää:

  • 12 viikon kattavan ja monipuolisen harjoitusohjelman, jossa lukuisia erilaisia ja monipuolisia harjoituksia valittavaksi eri kestävyysalueet huomioiden
  • Halutessasi 4x75min live juoksutreenejä (helsinki)
  • Suljetun valmennusalustan, johon jaamme tietoa sekä hyödyllisiä vinkkejä läpi valmennuksen
  • Kahden eri valmentajan tuki ja konsultointimahdollisuus, tavoitteenamme auttaa jokaista juoksijaa saavuttamaan omat tavoitteet sekä innostamaan juoksun pariin
  • Alekoodin HCRD juoksutapahtumaan

Materiaalit jäävät sinulle pysyvästi ja pystyt harjoitella niiden mukaan oman aikataulusi mukaisesti tai vaihtoehtoisesti aloittaa yhdessä ryhmän mukana!

YHTEISLÄHTÖ MA 20.2.2023!

TERVETULOA MUKAAN!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “5&10km JUOKSUVALMENNUS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *