KKGYM MAMA

135,00 

Harjoittele kuntosalilla turvallisesti läpi raskauden ja/tai sen jälkeen. Harjoituskerrat määräytyvät omien resurssiesi mukaisesti, sisältäen niin kestävyys- kuin lihaskuntoharjoituksen. Mukaan mahtuu rajattu määrä osallistujia!

Varasto loppu

Kuvaus

MILLOIN?

Ohjelmoinnin yhteislähtö 25.9.2023! Ohjelmointia voit noudattaa myös omaan tahtiin.

MIKÄ ON KKGYM OHJELMOINTI?

KKGYM ohjelmointi on ammattilaisen suunnittelema kokonaisuus sinulle, joka odotat lasta tai olet hetki sitten synnyttänyt ja haluaisit treenata kuntosalilla turvallisesti ja järkevästi. Saat säännöllisesti päivittyvät treeniohjelmat, treenasitpa missä päin maailmaa tahansa. Ohjelmointi koostuu sen mukaan, kuinka monta harjoituskertaaa/vko haluat treenata. KKGYM MAMA ohjelmat luodaan aina yksilöllisen tilanteen ja toimintakyvyn mukaisesti ja mukaan mahtuu vain rajattu osallistujamäärä odottavia ja/tai synnyttäneitä henkilöitä. Pääset myös osaksi suljettua ryhmää, jossa jaetaan vertaistukea ja tsempataan toinen toisiamme!

MISSÄ?

Etänä mistä päin maailmaa tahansa. Alustana toimii suljettu Instagram ryhmä.

MIKSI JUURI KKGYM?

KKGYM on suunniteltu progressiiviseksi kokonaisuudeksi, joka tähtää järkevään, turvalliseen sekä tehokkaaseen kuntosaliharjoitteluun. Valmennus on suunniteltu pitkälle ajanjaksolle, jotta harjoittelusta tulisi osa elämäntapaasi. Tarkoitus on helpottaa kuntosalilla käyntiä, jolloin sinä saat keskittyä vain oleelliseen eli treenaamiseen liikkeiden ja laitteiden miettimisen sijaan. Valmis ohjelma luo paremmat raamit kehittymisen onnistumiseksi ja/tai terveyden ylläpitämiseksi. Valmentaja sekä yhteisö taas auttaa sinua sitoutumaan kohti omaa tavoitettasi. Valmentajan etätuki mahdollistaa yksilöllisten seikkojen huomioimista sekä palautteen saamista. Kokonaisuuden sisältö määräytyy täysin kurssilaisten toiveiden mukaan, eli jokainen lähtö on yksilöllinen, johon myös sinä pääset osaltasi vaikuttamaan. Yhteislähdöt mahdollistavat myös yksilövalmennusta huomattavasti edullisemman hinnan. Valmentajana toimii personal trainer sekä fysioterapeutti Kiirakirsikka!

MITÄ KOKONAISUUS SISÄLTÄÄ?

  • Ohjelmointi sisältää 3 erilaista jaksotusta ja 3 vaihtuvaa harjoitusohjelmaa kuntosalille omien harjoitusresurssiesi mukaisesti.
  • Jokainen ohjelmointi sisältää monipuolisen harjoitusohjelman eri ominaisuuksien kehittymiseksi/ylläpitämiseksi, huomioiden raskauden eri vaiheet ja/tai synnytyksen jälkeiset haasteet.
  • Lisäksi pääset suljettuun ryhmään, jossa pystyt hyödyntämään halutessasi valmentajan sekä muun ryhmän tuen. Saat halutessasi myös yksilöllistä palautetta suorituksistasi.
  • Luvassa on erilaisia treeni-, tekniikka- ja liikkuvuusvinkkejä. Vaikka varsinaiset treenit tehdään itsenäisesti, muutoin et jää minkään asian suhteen yksin.

Ps. Kokonaisuus sopii hyvin myös muiden harrastusten oheen, sillä lihaskuntoharjoittelusta on tutkitusti paljon hyötyä, niin yleisessä terveydenedistämisessä, kuin muiden lajien tukena.

HINTA JA MAKSUT?

135 €. Viisikuukautta kuntosaliyhteisössä, kokonaisuuden hinnaksi tulee siis 27 €/kk. Maksu verkkopankki siirtona ja/tai sähköisillä liikuntaetuuksilla (Smartum, Edenred, Epassi, Eazybreak).

HUOM!

Lunastaessasi valmennuksen, MUISTA TALLENTAA JA LADATA MAHDOLLINEN MATERIAALI ITSELLESI HETI TALTEEN. Latauslinkki on voimassa viikon, jonka jälkeen materiaalia ei voi avata tai ladata sähköpostiisi tulleesta linkistä.  Muista jättää ostotapahtuman yhteydessä Instagram nimimerkkisi, jotta pystyn hyväksymään sinut osaksi treeniyhteisöämme. Treeniyhteisöön pääset liittymään materiaaleista löytyvistä ohjeista.

Mikäli jokin asia kokonaisuudessa mietityttää, kurkkaa IG profiilini KKGYM kohokohta TÄÄLTÄ tai laita viestiä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KKGYM MAMA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *