KKGYM LÄHTÖ 2 – TREENEJÄ 2X/VKO

105,00 

Vie kuntosaliharjoittelusi seuraavalle tasolle ja lähde mukaan KKGYM kuntosaliohjelmoinnin pariin! LÄHTÖ 2 JATKORYHMÄ sinulle, joka olet ollut aikaisemmin mukana KKGYM ohjelmoinnissa.  1+1-Jakoinen harjoitusohjelma sisältää 2x treeniä/vko.

Kuvaus

MILLOIN?

Ohjelmoinnin yhteislähtö 25.9.2023! Ohjelmointia voit noudattaa myös omaan tahtiin.

MIKÄ ON KKGYM OHJELMOINTI?

KKGYM ohjelmointi on ammattilaisen suunnittelema, tehokas ja järkeväksi suunniteltu kokonaisuus sinulle, joka tykkään treenata kuntosalilla. Saat säännöllisesti päivittyvät treeniohjelmat, treenasitpa missä päin maailmaa tahansa. Ohjelmointi valikoituu sen mukaan, montaa harjoituskertaa/vko haluat treenata. Ohjelmoinnin lisäksi sinulla on valmentaja etätuki, joka mahdollistaa yksilöintiä sekä ohjausta juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Pääset myös osaksi suljettua ryhmää, jossa jaetaan vertaistukea ja tsempataan toinen toisiamme! TÄMÄ KOKONAISUUS ON JATKOA KKGYM LÄHTÖ 1 PORUKALLE!

MISSÄ?

Etänä mistä päin maailmaa tahansa. Alustana toimii suljettu Instagram ryhmä.

MIKSI JUURI KKGYM?

KKGYM on suunniteltu progressiiviseksi kokonaisuudeksi, joka tähtää järkevään, turvalliseen sekä tehokkaaseen kuntosaliharjoitteluun. Valmennus on suunniteltu pitkälle ajanjaksolle, jotta harjoittelusta tulisi osa elämäntapaasi. Tarkoitus on helpottaa kuntosalilla käyntiä, jolloin sinä saat keskittyä vain oleelliseen eli treenaamiseen liikkeiden ja laitteiden miettimisen sijaan. Valmis ohjelma luo paremmat raamit kehittymisen onnistumiseksi, valmentaja sekä yhteisö taas auttaa sinua sitoutumaan kohti omaa tavoitettasi. Valmentajan etätuki mahdollistaa yksilöllisten seikkojen huomioimista sekä palautteen saamista. Kokonaisuuden sisältö määräytyy täysin kurssilaisten toiveiden mukaan, eli jokainen lähtö on yksilöllinen, johon myös sinä pääset osaltasi vaikuttamaan. Yhteislähdöt mahdollistavat myös yksilövalmennusta huomattavasti edullisemman hinnan. Valmentajana toimii personal trainer sekä fysioterapeutti Kiirakirsikka!

MITÄ KOKONAISUUS SISÄLTÄÄ?

  • Ohjelmointi sisältää 3 erilaista jaksotusta ja 3 vaihtuvaa harjoitusohjelmaa kuntosalille omien harjoitusresurssiesi mukaisesti, sekä halutessaan alku- sekä lopputestauksen.
  • Kokonaisuudessa opetellaan myös pitämään kevennysviikkoja, järkevän ja turvallisen harjoittelun tueksi.
  • Jokainen ohjelmointi sisältää monipuolisen harjoitusohjelman eri ominaisuuksien kehittymiseksi, eli luvassa on niin voima- kuin volyymitreeniä.
  • Lisäksi pääset suljettuun ryhmään, jossa pystyt hyödyntämään halutessasi valmentajan sekä muun ryhmän tuen. Saat halutessasi myös yksilöllistä palautetta suorituksistasi.
  • Luvassa on erilaisia treeni- ja tekniikka vinkkejä. Vaikka varsinaiset treenit tehdään itsenäisesti, muutoin et jää minkään asian suhteen yksin.

Ps. Kokonaisuus sopii hyvin myös muiden harrastusten oheen, sillä lihaskuntoharjoittelusta on tutkitusti paljon hyötyä, niin yleisessä terveydenedistämisessä, kuin muiden lajien tukena.

HINTA JA MAKSUT?

105 €. Viisikuukautta kuntosaliyhteisössä, kokonaisuuden hinnaksi tulee siis 21 €/kk. Maksu verkkopankki siirtona ja/tai sähköisillä liikuntaetuuksilla (Smartum, Edenred, Epassi, Eazybreak).

HUOM!

Lunastaessasi valmennuksen, MUISTA TALLENTAA JA LADATA MATERIAALI ITSELLESI HETI TALTEEN. Latauslinkki on voimassa viikon, jonka jälkeen materiaalia ei voi avata tai ladata sähköpostiisi tulleesta linkistä. Muista jättää ostotapahtuman yhteydessä Instagram nimimerkkisi, jotta pystyn hyväksymään sinut osaksi treeniyhteisöämme. Treeniyhteisöön pääset liittymään materiaaleista löytyvistä ohjeista.

Mikäli jokin asia kokonaisuudessa mietityttää, kurkkaa IG profiilini KKGYM kohokohta TÄÄLTÄ tai laita viestiä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KKGYM LÄHTÖ 2 – TREENEJÄ 2X/VKO”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *