MARATON JUOKSUVALMENNUS

129,00 

KK12 juoksuvalmennus on 12vko kestävä kokonaisuus, jonka tavoitteena on parantaa juoksukuntoa. Valmennus keskittyy MARATON harjoitteluun. Valmennus sopii sinulle, jolla on jo takana jonkin verran juoksuharjoittelua!

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

KK12 JUOKSUVALMENNUS on nimensä mukaan 12vko kestävä juoksuvalmennus. Valmennus keskittyy  MARATON  harjoitteluun. Kokonaisuus sopii sinulle joka haluat kehittää juoksukuntoasi seuraavalle tasolle ja parantaa aikaa tai tavoitella ensimmäistä maraton matkaasi.

KK12 juoksuvalmennus sisältää:

 • 12 viikon kattavan ja monipuolisen harjoitusohjelman, jossa lukuisia erilaisia ja monipuolisia harjoituksia valittavaksi eri kestävyysalueet huomioiden
 • Halutessasi 4x75min live juoksutreenejä (helsinki)
 • Suljetun valmennusalustan, johon jaamme tietoa sekä hyödyllisiä vinkkejä läpi valmennuksen
 • Kahden eri valmentajan tuki ja konsultointimahdollisuus, tavoitteenamme auttaa jokaista juoksijaa saavuttamaan omat tavoitteet sekä innostamaan juoksun pariin
 • Alekoodin HCRD juoksutapahtumaan

Materiaalit jäävät sinulle pysyvästi ja pystyt harjoitella niiden mukaan oman aikataulusi mukaisesti tai vaihtoehtoisesti aloittaa yhdessä ryhmän mukana!

YHTEISLÄHTÖ MA 20.2.2023!

TERVETULOA MUKAAN!

8 arviota tuotteelle MARATON JUOKSUVALMENNUS

 1. Osallistuja

  ”Parasta valmennuksessa oli yhteisöllisyyden tuntu ja osaavat valmentajat”

 2. Osallistuja

  ”Parasta valmennuksessa oli oma kehittyminen ja yhteisöllisyys”

 3. Osallistuja

  ”Parasta valmennuksessa oli molempien valmentajien ammattitaito ja kokonaisvaltainen ote harjoitteluun. Livet ja ”vuoropuhelu” osallistujien ja valmentajien välillä oli antoisia. Etävalmennuksen hyvä puoli on se, että mukaan pääsee myös vähän kauempaakin”

 4. Osallistuja

  ”Parasta valmennuksessa oli kehittyminen juoksussa ja sai paljon uutta tietoa juoksuun liittyen. Minusta valmennus oli myös hyvin asiakaslähtöinen ja todella erilainen kuin esim monet muut verkkovalmennukset. Meidät osallistujat otettiin hyvin huomioon ja kysymyksiin sai vastaukset. Olen erittäin tyytyväinen tähän valmennukseen ja voisin osallistua myös muihin sinun valmennuksiin.”

 5. Osallistuja

  ”Parasta oli juoksu-ohjelma, joka oli tosi selkeä ja helposti ymmärrettävä. Olen seurannut aikaisemminkin joitain ilmaisia juoksuohjelmia netistä ja niissä on jäänyt tulkinnanvaraiseksi minkä tasoista kuormitusta eri lenkeillä haetaan. Tykkäsin myös liikkuvuusvideoista ja niistä sai kivasti vaihtelua omiin lämmittely rutiineihin.”

 6. Osallistuja

  ”Hienoa juosta hyvien valmentajien ohjaamana, niin että tekniikka ja harjoitukset ovat mahdollisimman tehokkaita. 🙂 Erittäin hyvää ja monipuolista materiaalia. Hienoa että Visa oli mukana jakamassa kokemustaan. Tosi hyvä että lopussa tavoitteena puolimaraton/maraton, se motivoi paljon.”

 7. Osallistuja

  ”Kiitos paljon valmennuksesta! Sen ansiosta olen löytänyt uudelleen juoksumotivaationi 10 vuoden tauon jälkeen. Iso kiitos kaikesta, valmennus oli mahtava ja olen kehunut sitä kavereillenikin.”

 8. Osallistuja

  ”Parasta valmennuksessa oli oma kehitys, valmentajat sekä uusi ystävä, jonka valmennuksesta sain!<3"

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *