KiiraKirsikka

Olen ammatiltani liikuntaneuvoja ja koulutettu Personal Trainer. Opiskelen parhaillaan myös fysioterapeutiksi. Ammatillinen tavoitteeni on vaikuttaa ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti. Haluan aidosti aktivoida, sekä kannustaa ihmisiä parempiin ja terveellisempiin valintoihin niin liikunnan kuin ravinnon osalta ja saavuttamaan pysyviä muutoksia!

Liikunta ja urheilu ei ole aina ollut elämäntapani. Startin nykyiseen elämäntapaani sain omakohtaisten terveydellisten ongelmien myötä vuosia sitten. Kiinnostukseni terveyttä kohtaan kasvoi, sen voi menettää, mutta tärkeintä sen voi myös saavuttaa uudelleen. Tämän tiedostamisesta onkin tullut itselleni se voimavara ja intohimo, jonka avulla autan nykyisin muita löytämään omia rajoja ja saavuttamaan tavoitteita, joihin he eivät uskoneet pystyvänsä!

Teen työtäni suurella intohimolla ja pyrin aina kohtaamaan asiakkaani yksilöinä. Uskon, että mikä tahansa muutos lähtee päätöksestä. Uskon myös, että meissä kaikissa on valtava määrä potentiaalia, jota joutuu vain joskus hieman puskea esiin. Tavoitteisiin päästään suunnitelmallisuudella sekä kovalla työllä. Vaikka valmentajana olen vaativa, valmennuksessani treenataan aina pilke silmäkulmassa. En myy sinulle vain tuotetta tai tiettyä määrää pudotettuja kiloja, vaan tarjoan sinulle ennen kaikkea opit parempaan oloon, sekä  terveellisempään elämäntapaan. Näillä ne oikeat muutokset syntyvät!

Liikunnan lisäksi intohimoni ruokaa kohtaan näkyy keittiön ahkerana kulutuksena. Keittiössä luon reseptejä arkiruuista herkkuihin. Rakastan myös rikastuttaa itseäni erilaisilla kokemuksilla ja kohtaamisilla. Elän elämääni positiivisen ajattelun, mutta etenkin huumorin kautta. Pidän hitaista aamuista, hikisistä treeneistä, sekä räkänaurusta. Lisää aitoa ja rehellistä  elämääni voit seurata blogin puolelta!


Koulutus ja referenssit:

  • Liikuntaneuvoja, Liikuntakeskus Pajulahti
  • Personal Trainer lisenssi, Urheiluopistojen yhdistys Ry
  • Uimaopettajan tutkinto, SUH
  • SUP outdoor koulutus
  • Fysioterapian koulutusohjelma, Metropolia AMK
  • Kinesioteippauksen peruskurssi, Liikuntakeskus Pajulahti
  • Entinen kuntokeskusvastaava, Motivus
Ota yhteyttä