Ikimuistoiset babyshower juhlat!

Yllätys its babyshower time!

Nyt pääsi käymään niin, mut yllätettiin täysin ja perheen kesäjuhlat vaihtuikin yllätys babyshower juhliin. Vaikka mä tiesin että mulle tullaan järjestämään jotain ja jossain vaiheessa, silti ystävät pääsivät yllättämään täysin.

Lauantaina 26.8 olin menossa vanhempieni kyydissä siskolle, jossa tarkoituksena viettää aikaa perheen kanssa. Siskon pihalle päästyä ihmettelin siskon vastaanottoa jo parkkipaikalla, josta hän vetikin minut peremmälle ja yhtäkkiä puskista hyppää lähes kaikki rakkaat läheiset huutaen YLLÄTYS! Babyshower juhlat siis alkakoot!

Ei varmaan tarvitse kertoa kuinka iloisen yllättynyt olin ja tietenkin tirautin siinä pienet itkutkin. Päivä alkoi alkumaljoilla ja kaikkia rakkaita moikaten. Siitä kun yllätys jännitys oli hieman laantunut, mentiin peremmälle pihaa, johon oli katettu aivan ihana hengailualue täynnä kukkia, tyynyjä, penkkejä ja juotavaa. Niin ylikauniin laitetun pihan tunnelmasta lienee paras vain antaa kuvien puhua puolestaan.

Alkudrinksut
Mielettömät kukkakoristeet kaikkialla

Babytrivia & mamacation

Alkumaljoja juodessa ja kuulumisia vaihtaessa päästiinkin ensimmäiseen ohjelmanumeroon. Ohjelmanumerona oli babytrivia, jossa testattiin valmiuttani vanhemmaksi. Hetken hikikarpalot jo kipusivat otsalle, mutta trivian käynnistyttyä pystyin huokasemaan helpotuksesta ja siitä että kyllähän sitä jotain sentään tietää. Kysymyksinä oli mm. Mitä tarkoittaa ”ämmä”? Mistä tulee lyhenne NIPA? Mihin käytetään kaalinlehtiä? Entä mikä on ”mamacation”? Viimeisen kysymyksen jälkeen mulle ojennettiin kirjekuori, jonka sisältä löytyi lahjakortti mamacationille Porvoon Runo hotelliin. Ja taas saatiin kyynelkanavat auki tästä järisyttävän ihanasta yllätyksestä. Runo hotelli on sellainen, jossa olen halunnut käydä, mutten ole piheyttäni raaskinut mennä. Nyt pääsen, kiitos kaikki rakkaimmat tästä! <3

Ohjelmanumerona babytrivia

Tarjoilut

babytrivian ja hengailun jälkeen kerrottiin, että ruoka on katettu. Dinnerinä meillä oli meksikolainen taco buffa, siis nam! Maissitortilloja, nachoja, nyhtöpossua, papukastiketta, punakaalia, pikkelöityä punasipulia, mangosalsaa, pico de galloa, ranskankermaa, juustoa ja tietenkin guacamolea. Aivan täydellisen ihanaa! Ruuan kanssa oli Ohakune limonadeja. Pahoittelen että aijon tartuttaa teille tacohimon seuraavien kuvien myötä, hah!

Ruokana tacobuffet

Babyolympics + mieletön palkinto

Seuraavana ohjelmanumerona oli babyolympics. ”Perinteisissä olympialaisissa kisataan 4v välein, mutta pienen vauvan äitinä tulet huomaamaan saavasi nauttia erilaisten olympialajien suorittamisesta päivittäin. Olemme poiminut muutaman tärkeän olympialajin, joilla tulemme nyt testaamaan kisakuntoasi”. Näillä saatesanoilla päästiin testaamaan mm. vaippakorista, vauvan rytmistä viihdytystä samalla kun kädet ovat täynnä ja keräät esineitä muilla avuin ylös. Olympia lajeihin kuului myös haavipallo lentävien lelujen kiinniotosta sekä 100 m aidat vauvan sekä vaunujen kanssa, neuvolaan kun tulee aina kiire ja matkalla on usein useita hidasteita. Aivan huikeat ja ennen kaikkea mulle sopiva ohjelmanumero, pidin!

Babyolympialaisten palkintona mut kruunattiin mama to be nauhalla sekä kukkakimpulla. Tämä kukkakimppu ei ollutkaan mikä tahansa kukkakimppu, vaan mun yhteistyökumppanin Lastentarvikkeen tekemä, mielettömän hieno kukkakimppu, jonka seasta löytyi myös erilaisia palkintoja vauvalle. Kukkakimppu oli aivan mieletön ja me kaikki ihasteltiin sitä. Kukaan meistä ei ollut koskaan törmännyt vastaavaan ja tästä voikin ottaa hyvää koppia tulevin babyshower juhliin ja lahja ideoihin, jos siellä vastaavia juhlia tiedossa. Kyseistä kimppua voi kysyä suoraan Lastentarvike kautta. Tässä vielä julkaisu jonka kyseinen yritys teki palkintokimpusta!

Babyolympics ohjelmanumero
Lastentarvikkeesta saatu palkintokimppu

Herkkuja sekä lisää herkistymistä ja hemmottelua

Seuraavaksi päästiinkin herkkuihin. Mut pyydettiin sisään, johon oli katettu kaakkukahvit mun suosikki herkuilla tietenkin. Suosikkeihin kuului punssinapit, fudget sekä kirpeät karkit. Lisäks oli Kartanon leipomon parhaita bebe leivoksia ja se todellinen ylläty – mahakakku! Mä olen aina sanonut mun kavereille, etten sitten koskaan halua omiin juhliini mitään mautonta mahakakkua. Ja mikäs mua odottikaan, mahakakku! Kertonee mun sekä kavereiden huumorintajusta ja läpänheitosta, mutta oikeasti tää mahakakku oli ehkä vähiten mauton ja hienoin mihin olen törmännyt, haha! Mahakakun sisältä löytyi sieltäkin mun suosikkimakuja, tyrnitäytettä sekä kinuskia, nam!

Happy pushing

Jälkkäreitä siirryttiin syömään taas ulos, jossa seuraava ihana ohjelmanumero jo odottikin. Jokainen vieras oli hankkinut käsikoruun ripustettavan helmen tai asian, joka kuvaa mua, häntä tai meidän välistämme ystävyyttä. Näin saan palaisen jokaisesta voimakäsikoruun, jonka voin ottaa mukaan esim. synnärille ja näin kaikki ovat tapahtumassa läsnä mun kanssa. Kun kaverit sanoo kauniita sanoja, tiedätte varmaan lopputuloksen – kipeät posket ja kosteat silmät!

Voimakoru

Lisää ihania muistoja

Vaikka siskoni koti oli koristeltu ihanin koristein ja raskausajalta printatuin kuvin, oli lisäksi kuvauspiste, jossa sain lisää ihania kuvamuistoja kavereiden kanssa. Kuvia otettiin niin kännykällä kuin Polaroid kameralla. Kuviin sain myös mielettömän ihanan kukkaseppeleen, joka oli Urbangreen käsialaa. Olen aina ihastellut kukkaseppeleitä ja nyt sellaisen sain, aws!

Kuvailun lisäksi istuttiin jälleen alas, jolloin vuorossa oli pientä puhetta. Mielettömän Runo hotellin lisäksi ystävät olivat halunneet muistaa lahjalla, joka jäisi mulle ikuisesti. Sain ihanan kultaisen V-kirjain korun, korun kirjain viittaa luonnollisesti tulevan lapsemme nimen alkukirjaimeen.

Muistoja polaroid kameralla

Perinteitä kunnioittaen

Korumuiston lisäksi oli myös jotain perinteistä – vaippakakku! Vaikka mahakakut on ollut mulle aikaisemmin nou nou, vaippakakkuja taas olen aina rakastanut. Tääkin taideteos oli aivan ihana ja mun näköinen. Vaippakakku oli upea ja näyttävä, kuitenkin ihana simppeli ja hillitty, neutraaleista sävyistä puhumattakaan.

Babyshower juhlat jatkukoon!

Muutoinkin koko juhlat oli niin mun näköiset aina koristeluiden viirien väreistä, ruokaan, ohjelmanumeroihin ja kaikkeen. Oli puheita, joita musta pitää aina olla vaikka joistain kiusallisia ovatkin, haha! Vaikka kaikki yllätykset ja muistamiset oli oikeasti enemmän kuin liikaa, niissäkin oli selkeästi ajateltu mua ja toiveita siitä, ettei pieneen kotiimme tulisi liikaa ylimääräistä vauvalle, sillä olin jo hankkinut pääsääntöisesti kaiken tarvittavan siskoltani kierrätettynä.

Lisäksi koko päivän muut ottivat kuvia, eikä mun tarvinnut itse ikuistaa yhtään mitään. Oli ihanaa vain olla koko päivä ilman puhelinta, nauttia ja silti saada materiaalia muistoksi. Kaiken kukkuraksi tehtiin videokin valmiiksi, joka löytyy jo mun instagramista.

Jotta babyshower juhlat ei loppuisi tähän, sain pinkin pussin kotiin vietäväksi, joka sisälsi jokaiselta osallistujalta henkilökohtaisen kirjeen. Näin saisin jatkaa fiilistelyä kotona kirjeitä lukien ja juhlien fiilistely jatkuisi vielä vähän pidempään. Siis tämäkin aivan mielettömän ihana idea, joka ehdottomasti jatkoon myös tuleviin vauvajuhliin!

Mikäli ei vielä kirjoitustaidoillani tullut ilmi, päivä oli mieletön ja paljon enemmän, kun olisin ikinä osannut odottaa tai toivoa. Toivottavasti kuvien myötä pääsette edes ripauksella mukaan tähän satumaiseen päivään ja saatte tästä ideoita mahdollisiin tuleviin babyshower juhliin.

Niin ja jos mietit mistä tämä ihana babyshower juhlatila on, valitettavasti joudun tuottamaan pettymyksen ja kertoa ettei se ole vuokrattavissa. Kyseinen herkku karkki koti on siskoni mieletön talo.

Iso kiitos vielä kaikki rakkaat ystävät ja läheiset, tätä päivää tulen filistelemään vielä pitkään. Kiitos kun olette mun elämässä, puss!

<3

Kiira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *