Niin noloa!

Vappu fiiliksen myötä ajattelin kirjoitella teille jotain kevyttä. Kuuntelin aikaisemmin tällä viikolla tuttuni Kaisaminnin Himocast podcastia, jossa he keskustelivat noloista seksimokista. Siitä intouduinkin jakamaan muutaman oman nolon kokemukseni.

Ensimmäisen saatat tietää mikäli olet seurannut youtube kanavaani ja katsonut kyseiset videot. Tämä nolo hetki tapahtui reppureissumatkalla Australiassa. Vietimme normaalia päivää kaverini kanssa Sydneyssä. Päätimme mennä ihan vain hetkeksi ottamaan aurinkoa, joten päädyimme asuntomme lähellä olevaan central parkkiin jota luonnollisesti ympäröi valtavat autotiet. Jostain syystä vatsani meni sekaisin kesken auringonoton ja paniikkivessahätä otti ohjat. Hätä ei ollut pieni vaan sellainen että kylmähiki nousi pintaan jopa aussien 40-asteisessa paahtavassa kesäauringossa. Kaikki vatsan ja lantion alueen lihakseni olivat olleet jännitettyinä jo ainakin 5 minuuttia etsiessäni raivolla lähintä vessaa. Ajatus puskapaskasta ei houkuttanut, sillä Sydneyssä on ympärillä jokunen muukin ihminen. Kakan kurkistaessa jo ulos löysin kuin löysinkin julkisen toiletin puiston laidalta, autotien vierestä. Ah miten voittaja fiilis. SELVISIN!!! Rentoutettuani lihakset ja huokaistuani helpotuksesta, wc:n sähköinen ovi alkaa aueta hitaasti mutta varmasti ja aukeaakin suoraan Sydneyn jalkakäytävälle sekä autotielle. Siinä sitten pöntöltä morottelin ohi käveleviä ihmetteleviä ihmisiä. Jokainen tietää sen sellaisen toimituksen joka on tahmaisen pehmeää ja räjähtää ihan jokaiseen paikkaan . Ei siis auttanut nousta sulkemaan ovea vaan suorittaa tehtävä nopeasti alta pois ja nolona juosta kaverini luo. Voitte vaan kuvitella kuinka naurusta ei tullut loppua kerrottuani kaverille vertaistuen toivossa.

Selkeästi mulla on joku huonon tilanteen karma ulkomailla. Seuraava tilanne tapahtui Italiassa, ollessani leirikouluohjaajana. Olimme viettämässä päivää läheisessä pienessä kylässä minä, opettaja sekä luokka. Päivä oli mukava, tutustuimme paikkaan, söimme paljon herkullista italialaista jäätelöä sekä nautimme auringosta. Päivän päätteeksi ehdotin luokalle yhteistä ryhmäkuvaa. Koska mielestäni pönötyskuvat on tylsiä ja olin jo päässä visualisoinut hassun hauskan luokkaretki kuvan, sillä olihan luokka mukava ja ryhmähenki rento. Ehdotin sitten noin 20:lle kuutoskuokkalaiselle että ”vetäkää poskeenne”. Tästäkö sitten taas saatiin räkänauruhepulit kustannuksellani, vaikka todellisuudessa olin ehdottamassa hassua ilmeilykuvaa. Ei voi taas kun ihmetellä omia sanavalintoja!! Onko kellään muulla käynyt niin että tarkoittaa jotain mutta sanoo sen ihan väärin ja vielä todella väärässä hetkessä 😀 ?

Kolmas tapahtuma ei ole ulkomailla, mutta tapahtui kyllä myös hyvin kesäisenä ja lämpimänä viikonloppuna. Olimme juuri alkaneet deittailla poikaystäväni kanssa. Homma oli niin alussa etten tainnut olla vielä tavannut hänen vanhempiaan, saati sitten isovanhempia. Miettiessämme tekemistä vapaalle viikonlopulle, poikaystäväni ehdotti että menisimme heidän perheen/mummin mökille viikonlopuksi. Saatiin siis sovittua niin että saimme olla siellä kahdestaan ja viettää ihanaa rakkauden huuruista laatuaikaa, ihan vain minä ja hän. Viikonloppu meni nopeasti ja kaikki oli täydellistä… Kunnes poikaystäväni sai soiton pari päivää myöhemmin että hänen mummi  löysi käytetyt stringit mökin lattialta, että laitetaanko pesuun vai mitä tehdään. Että sellainen ensivaikutelma sitten mummille!

Onhan näiden lisäksi sattunut jos jonkin laista muuta. On muun muassa tullut pieraistua salilla vatsalihaksia vääntäessä. Liikunta-alan ihmisenä mulla on aina vaihtovaatteet mukana repussa ja sieltä juurikin alkkarit on sopivasti tippunut vaikka ja minne väärille paikoille. On tullut vahinkovilautuksia julkisivurempan aikana reksamiehille, läheteltyä vääriä viestejä väärille henkilöleille yms. Nää on kuitenkin niin arkipäivää etten enää edes mieti niitä noloina. Yleisimmät muut nolot kokemukset liittyy usein johonkin sanomaan tai juuri siihen että sanon jotain väärää/kaksimielistä/hölmöä väärässä tilanteessa. Se on mun ehdoton bravuuri! Olen muun muassa sanonut ihmisiä ämmiksi, vaikka todellisuudessa tarkotin että kyseinen henkilö on M-vaate kokoinen. Bootcampilla olen käskenyt reagoida heppiin eli siis HEP- sanaa ja siis näitä on vaikka ja kuinka. Mutta hei niin se vaan on että tekevälle sattuu. Jos ei ikinä mitään tee ei voi myös mitään tapahtua. 

Ihanaa loppuviikkoa! <3

-Kiira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *