Treenaa mun kanssa- VATSALIHASTREENI!

Tuleeko sulla tehtyä keskivartalo treeniä? Entä vaihteletko liikkeitä ja teetkö monipuolisesti harjoitteita uloimmalle ja sisemmälle vinoille vatsalihaksille, poikittaisille vatsalihaksille sekä suoralle vatsalihakselle?

Vatsalihaksia tulisi harjoittaa siinä missä mitä tahansa muutakin lihasryhmää. Vatsalihasten tärkein tehtävä on tukea kaikkea liikettämme, ylläpitää hallintaa, kannatella vartaloamme, koukistaa selkärankaa sekä suojata sisäelimiämme. Siksi myös vatsalihaksia tulisi harjoittaa tehokkaasti ja monipuolisesti unohtamatta kuitenkaan lihasten lepoa ja rentoutusta.

VIDEOLLA 3- OSAINEN TEHOKAS VATSALIHASTREENI, jossa pääset treenaamaan samaan aikaan meidän kanssa. Videon alussa on pika katsaus liikkeisiin ja suoritusohjeisiin, jonka jälkeen liikkeet suoritetaan 2x putkeen. Liikkeitä tehdään noin 20 sekuntia ja välissä pieni tauko. Äänitunnisteista tiedät liikkeen aloituksen sekä tauon alkamisen. Haastetta saat pidentämällä liikkeiden aikaa ja kevennettyä tekemällä vain yhdet kierrokset. Tsemppiä treeniin! #treeniinspo #kiirantreenit

0:52 Liikkeiden läpikäynti, ohjeistukset patteri 1

3:10 Liikkeiden läpikäynti, ohjeistukset patteri 2

5:28 Liikkeiden läpikäynti, ohjeistukset patteri 3

7:25 TREENI ALKAA !

Lisää treenivinkkejä ja motivaatiota löydät instagramista: https://www.instagram.com/kiirakirsik…

-Kiira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *