Welcome to my life!

Tervetuloa blogiini. Tämän vuoden teema on bigger, better & larger! Blogini puolella pääset sukeltamaan elämääni entistä syvemmälle. Tulen jakamaan täällä kaikkea samaa mitä instagramissa (@kiirakirsikka), mutta vain astetta isommin. Tulet näkemään tuttuun tapaan treenivinkkejä ja videoita, pääset herkuttelemaan kanssani reseptiikan myötä sekä lukemaan ajatuksiani suorina ja rehellisinä. Pääset näkemään arkeani sekä kokemaan tunnekirjoa kanssani.

Mikäli luet tätä tekstiä tietämättä kuka minä olen, niin tässä pieni kertaus: Nimeni on Kiira ja olen tätä tekstiä kirjoittaessa 28-vuotias liikuntaneuvoja, koulutettu personal trainer, sekä fysioterapeutti opiskelija. Ennen kaikkea tätä työskentelin monta vuotta kaupallisella alalla. Nykyään valmennan yksilöitä, ryhmiä sekä ohjaan ryhmäliikuntaa. Järjestän myös liikunnallisia tapahtumia muutamia kertoja vuodessa. Elämäni on ollut värikästä, kokemusrikasta, joskus sekopäistä, surullista ja tyhjääkin etsiessäni omaa paikkaa tässä yhteiskunnassa. Monen eri alan ja työpaikan jälkeen löysin itseni liikunta-alalta, jossa nykyään toteutan unelmatyötäni yrittäjänä.

Koen olleeni aina oman tien kulkija ja tehnyt asioita oman pääni mukaan. Siskojeni akateemisuudesta poiketen, koen olevani enemmän käytännönläheinen ja sosiaalinen ihminen. Tämä on näkynyt elämässäni muun muassa erilaisin kokemuksin. Tietyn kutsumuksen ja koulujen sijaan, olen tehnyt monella eri alalla töitä, matkustellut ja etsinyt sitä omaa juttua. Nautin erilaisista sosiaalisista kohtaamisista ja itseni likoon pistämisestä. Tähän asti olen antanut intuitioni johdattaa minua. Vaikkakin olen älyttömän onnellinen siitä, missä olen tänä päivänä en voi sanoa, etteikö olisi ollut helpompaa tietää se ”oma juttu” jo nuorempana!

Eräs Instagram seuraajani kysyin minulta, että mistä toivoisin minut muistettavan? Vastaus oli helppo: ASENNE! Olen asenteen puolestapuhuja ja uskon, että oikeanlaisella asenteella selviää mistä tahansa, mitä elämä eteen tuo. Asennetta on monen laista, mutta itse uskon positiiviseen ajatteluun. Elän elämääni huumorin kautta. Uskon siihen, että kaikessa asioissa on aina jotain hyvää, joskus sen näkeminen vaan vie enemmän aikaa kuin toisinaan.

Tervetuloa mukaan elämääni!

Kiira <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *